5PUANtiye
Geri Dön
Ana Sayfa > Ürünler > Kategoriler > Makyaj > Pudra > Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Pudra
4.7/5.0
Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless Pudra




97 Adet Kullanıcı Yorumunu İnceleyin

Kullanıcı yorumlarını alttaki kriterlere göre filtreleyebilirsiniz.
Kullanıcı Özelliklerine Göre Filtrele Yaşa Göre Filtrele Belirli Bir Kullanıcının Yorumunu Ara
Cilt Tipi : Minimum Yaş :
Saç Tipi : Maksimum Yaş :

Kullanıcı yorumlarını alttaki kriterlere göre sırayabilirsiniz.
Kullanıcı Özelliklerine Göre Filtrele

Yaşa Göre Filtrele

Belirli Bir Kullanıcının Yorumunu Ara

Kullanıcı yorumlarını alttaki kriterlere göre sırayabilirsiniz.

Bu sayfada 97 adet yorumdan 10 yorum gösterilmektedir.





Kayseri
25-30 Yaş
5.0/5.0
Yorum 29/08/2022 tarihinde bırakıldı
Pudra-Maybelline New York-Fit Me Matte+Poreless Pudra-demeetinblogu-yorum-Puan-5puantiye
Görünüm/Sonuç
Ürünün Vadettiği Sonucu Vermesi
Uygulama Kolaylığı
Fiyat/Kalite Değerlendirmesi
Doku
Kalıcılık
Kapatıcılık
Genel Puan 5.0/5.0
Güçlü Noktalar : Cilt tonunu eşitliyor makyajı pürüzsüz yapıyor çok beğendim 🌸
Zayıf Noktalar :
Diğer Yorum :

Tekirdağ
25-30 Yaş
4.7/5.0
Yorum 27/12/2021 tarihinde bırakıldı
Görünüm/Sonuç
Ürünün Vadettiği Sonucu Vermesi
Uygulama Kolaylığı
Fiyat/Kalite Değerlendirmesi
Doku
Kalıcılık
Kapatıcılık
Genel Puan 4.7/5.0
Güçlü Noktalar : Dokusu kokusu harikaaa ben çok begendim
Zayıf Noktalar :
Diğer Yorum :
Bu yorumu 10 kişi faydalı buldu.

İstanbul
18-25 Yaş
4.6/5.0
Yorum 10/11/2021 tarihinde bırakıldı
Pudra-Maybelline New York-Fit Me Matte+Poreless Pudra-kardelenselisler-yorum-Puan-5puantiye
Görünüm/Sonuç
Ürünün Vadettiği Sonucu Vermesi
Uygulama Kolaylığı
Fiyat/Kalite Değerlendirmesi
Doku
Kalıcılık
Kapatıcılık
Genel Puan 4.6/5.0
Güçlü Noktalar : En büyük problemim olan gözenekleri gizlemesi şahane bir olay ve parlamayı engelliyor özellikle T bölgem çok parliyorken artık daha mat
Zayıf Noktalar : Yok
Diğer Yorum : Tozutma yapabiliyor çok az
Bu yorumu 1 kişi faydalı buldu.

İstanbul
40-45 Yaş
4.6/5.0
Yorum 09/11/2021 tarihinde bırakıldı
Görünüm/Sonuç
Ürünün Vadettiği Sonucu Vermesi
Uygulama Kolaylığı
Fiyat/Kalite Değerlendirmesi
Doku
Kalıcılık
Kapatıcılık
Genel Puan 4.6/5.0
Güçlü Noktalar : Güzel ve verim aldığım bir ürün. Kesinlikle makyajı tamamlayıcı ve parlamanın önüne geçen bir ürün.
Zayıf Noktalar :
Diğer Yorum :
Bu yorumu 8 kişi faydalı buldu.

İstanbul
18-25 Yaş
4.7/5.0
Yorum 09/11/2021 tarihinde bırakıldı
Görünüm/Sonuç
Ürünün Vadettiği Sonucu Vermesi
Uygulama Kolaylığı
Fiyat/Kalite Değerlendirmesi
Doku
Kalıcılık
Kapatıcılık
Genel Puan 4.7/5.0
Güçlü Noktalar : gözenekleri gizler ve parlamayı kontrol altına cilde doğal ve mat bir görünüm verir.
Zayıf Noktalar :
Diğer Yorum :
Bu yorumu 8 kişi faydalı buldu.

Ankara
30-35 Yaş
4.9/5.0
Yorum 08/11/2021 tarihinde bırakıldı
Pudra-Maybelline New York-Fit Me Matte+Poreless Pudra-eda7106-yorum-Puan-5puantiye
Görünüm/Sonuç
Ürünün Vadettiği Sonucu Vermesi
Uygulama Kolaylığı
Fiyat/Kalite Değerlendirmesi
Doku
Kalıcılık
Kapatıcılık
Genel Puan 4.9/5.0
Güçlü Noktalar : Göründüğünden daha büyük. Aynası çok iyi. Beyazlatmadan makyajı sabitliyor. Çizgilere dolmuyor, parlamiyor. Ben beğenerek kullanıyorum.
Zayıf Noktalar :
Diğer Yorum :

İstanbul
25-30 Yaş
4.4/5.0
Yorum 03/10/2021 tarihinde bırakıldı
Pudra-Maybelline New York-Fit Me Matte+Poreless Pudra-aynurrsrgluu_-yorum-Puan-5puantiye
Görünüm/Sonuç
Ürünün Vadettiği Sonucu Vermesi
Uygulama Kolaylığı
Fiyat/Kalite Değerlendirmesi
Doku
Kalıcılık
Kapatıcılık
Genel Puan 4.4/5.0
Güçlü Noktalar :
Zayıf Noktalar :
Diğer Yorum :
Bu yorumu 12 kişi faydalı buldu.

Kocaeli
25-30 Yaş
5.0/5.0
Yorum 27/09/2021 tarihinde bırakıldı
Pudra-Maybelline New York-Fit Me Matte+Poreless Pudra-glsm3453-yorum-Puan-5puantiye
Görünüm/Sonuç
Ürünün Vadettiği Sonucu Vermesi
Uygulama Kolaylığı
Fiyat/Kalite Değerlendirmesi
Doku
Kalıcılık
Kapatıcılık
Genel Puan 5.0/5.0
Güçlü Noktalar :
Zayıf Noktalar :
Diğer Yorum :
Bu yorumu 1 kişi faydalı buldu.

İstanbul
18-25 Yaş
4.0/5.0
Yorum 17/09/2021 tarihinde bırakıldı
Pudra-Maybelline New York-Fit Me Matte+Poreless Pudra-ozlemball-yorum-Puan-5puantiye
Görünüm/Sonuç
Ürünün Vadettiği Sonucu Vermesi
Uygulama Kolaylığı
Fiyat/Kalite Değerlendirmesi
Doku
Kalıcılık
Kapatıcılık
Genel Puan 4.0/5.0
Güçlü Noktalar : Maybelline fit me serisinin bütün ürünleri mükemmel ötesi. Neredeyse bütün seriyi aldım. Transparan pudrası ise gayet kolay uygulanabiliyor. İçerisinde küçük bir süngeri ve aynası bulunuyor. Ben sevdim.
Zayıf Noktalar : Bazen çok tozlanabiliyor.
Diğer Yorum : Genel olarak fit me Servisini sevdiğim için bu üründe sevdim uygulama kolaylığı ve fiyat performans olarak alınabilecek bir ürün.
Bu yorumu 12 kişi faydalı buldu.

Konya
25-30 Yaş
5.0/5.0
Yorum 20/08/2021 tarihinde bırakıldı
Görünüm/Sonuç
Ürünün Vadettiği Sonucu Vermesi
Uygulama Kolaylığı
Fiyat/Kalite Değerlendirmesi
Doku
Kalıcılık
Kapatıcılık
Genel Puan 5.0/5.0
Güçlü Noktalar :
Zayıf Noktalar :
Diğer Yorum :

Kullanıcı Yorumları

97 Kişi Yorum Bıraktı
Detaylı Yorumlar
Görünüm/Sonuç:
Ürünün Vadettiği Sonucu Vermesi:
Uygulama Kolaylığı:
Fiyat/Kalite Değerlendirmesi:
Doku:
Kalıcılık:
Kapatıcılık:
Genel Puan: 4.7/5.0

 

 

X Çerezleri içerikleri ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri eklemek ve sitedeki hareketleri analiz etmek için kullanıyoruz. Ayrıca web sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz. İnternet sitemizi kullanarak, bu çerezlerin kullanımını kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi için, Çerezler Politikamızı inceleyebilirsiniz.